e-sportsKryesore

Zgjatja e partneritetit: Paysafecard dhe G2 Esports në vitin e pestë

Partnerët e gjatë të G2 Esports dhe platforma e pagesave paysafecard kanë njoftuar një tjetër shtrirje vjetore në aleancën e tyre, duke shtuar një vit të pestë në bashkëpunimin e tyre. G2 Esports do të vazhdojë të promovojë platformën paysafecard përmes mediave sociale dhe markës streaming, së bashku me përmbajtjen dhe partneritetet e ngjarjeve.

Carlos “ocelote” Rodriguez, Drejtori i Përgjithshëm i G2 Esports, komentoi në një njoftim: “paysafecard është një nga arsyet kryesore pse ne kemi qenë në gjendje të realizojmë gjithçka që kemi arritur. Mbështetja e tyre ka qenë e jashtëzakonshme që nga dita e parë. Unë nuk dëshiroj asgjë tjetër përveç t’i mbaj ata të lumtur për shumë vite dhe të vazhdojnë të përfaqësojnë markën dhe vlerat e tyre sa më saktë që të jetë e mundur. “

Kompanitë kohët e fundit bashkëpunuan në turneun në internet G2 Esports European Brawl II për Valorant Riot Games ‘, i cili tërhoqi një kulm prej 68,000 shikuesve.

Konstantinos Maragkakis, Përfaqësuesi i Mediave të Esports për paysafecard, shtoi: “Esports ka qenë në ADN-në që nga që paysafecard u themelua 20 vjet më parë. Entuziastët e lojrave kanë qenë një nga grupet tona kryesore të konsumatorëve që nga fillimi dhe ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë atyre një zgjidhje të sigurt dhe të sigurt të pagesës eCash për botën e argëtimit në internet. Partneritetet me aktorë të mëdhenj të industrisë si G2 Esports janë një pjesë integrale e strategjisë sonë për t’u lidhur me klientët tanë dhe për të mbështetur një industri që ne e duam. “

Ky është një nga partneritetet më të dashura në esports, dhe ndërsa ylli i G2 është rritur vitet e fundit, kështu ka edhe vlera e bashkëpunimit të saj me paysafecard. Në një industri në të cilën shumë sponsorë vijnë dhe shkojnë dhe ndryshojnë aleanca ndër vite, është mirë të shihet një partneritet i tillë i brendshëm të durojë.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.