KryesoreUFC - MMA

The Rock & XFL Getting, ndihmë nga Dana White e UFC-së.

Presidenti i UFC, Dana White ka qenë në gjendje të ofrojë shfaqje përkundër COVID-19 dhe ai është në gjendje të ndihmojë The Rock që të shkojë XFL.

Rock bleu XFL dhe Presidenti i UFC, Dana White, mendon se ligat duhet të jenë në rregull dhe të kandidojnë ASAP. Prandaj, White po shpërndan disa informacione me Hollivudin dhe yllin e mundjes për të ecur përpara së bashku me blerjen e tij prej 15 milion dollarësh.

Menjëherë para se XFL të ishte vendosur për të arritur në bllok, The Rock u përgjërua së bashku me ish-gruan e tij dhe disa partnerë biznesi, korporata u ble për 15 milion dollarë.

Nuk kishte folur për The Rock duke bërë blerjen kryesore, të shumtë ishin të befasuar. Edhe mediat e mëdha mediatike në të gjithë vendin .

Deri tani, nuk ka asnjë detaj mbi atë që mban afat më të gjatë për promovimin. Nëse do të kishte qenë deri te Presidenti i UFC, Dana White, tifozët do të shohin veprim shumë shpejt.

“Nëse më parë do të isha The Rock, unë mund të përpiqesha ta përsërisja atë aq shpejt sa munda,” tha White për TMZ. “Unë do të përpiqem ta marr atë në televizionin ASAP. Ju garantoj se ka shumë rrjete që mund të rrokullisen në sanë.

White është gjatë një pozicioni unik duke marrë parasysh se si sportet po luftojnë falë COVID-19. Ndërsa shumë organizata kanë probleme për të rifilluar, UFC ishte një ndër kryesorët për furnizimin me përmbajtje të re.

“Ju keni prej këtyre atletëve shumë milionëshe që nuk duan të luajnë menjëherë,” tha White. “Të gjithë këta djem që nuk duan të luajnë. Ata duan të ulen. Mos doni të qëndroni brenda flluskës, nuk doni të bëni atë që duhet. “

“Mos u habitni nëse Rock shkon drejt e në atë çast me një programim të shkëlqyeshëm,” tha White. “Më lejoni t’ju them çfarë, njerëzit po vdesin të vëzhgojnë menjëherë sportet e drejtpërdrejta.”

Sportet kanë filluar të kthehen, por me kufizime si mosprezenca e asnjë tifozi dhe masa paraprake shtesë për të luftuar pandeminë. Por disa sporte kanë parë që lojtarët vendosin të mos konkurrojnë dhe atletët po rezultojnë pozitivë në testime për virusin.

 

Sa i përket NFL, ata anuluan pre-season (sezonet parapraket) e tyre dhe vendosën të zhvillojnë një sezon ditor muajin tjetër.Falë një mungesë rregullash, disa lojtarë kanë pranuar hapur që nuk mund të ktheheshin.

The Rock and White janë miq, të cilët mund të jenë të dobishëm për XFL. Gjatë bisedës së tij me TMZ, White tha që ai planifikoi të bisedonte me The Rock po atë ditë.

“Unë do ta thërras atë sot dhe ta drejtoj nëpër atë që unë mendoj se ai duhet të bëjë në anën e COVID të kësaj gjëje,” tha White. “Dhe, madje kam disa ide për të.”

Riparimi i XFL ishte i shkurtër falë COVID-19. Vetëm gjysmë sezoni u luajt përpara se Liga të pezullonte operacionet.

Një pengesë për XFL do të jetë kthimi i NFL. Nëse NFL kthehet siç është planifikuar gjatë një muaji, atëherë ata ka të ngjarë të shkatërrojnë XFL gjatë një lufte vlerësimi.

Ndërsa XFL 2.0 krijoi gumëzhitje dhe tërhoqi disa numra të mëdhenj brenda fillimit, ata morën një zhytje të spikatur drejt majës. Megjithatë, me një drejtim, XFL ka potencialin të kthehet me akoma më shumë zhurmë.

Si përfundim, blerja tronditëse e Rockit mund të jetë një investim i mençur. Për Vince McMahon, ai goditi dy herë në aventurë.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.