KryesoreNBA

Shefi i ekuipazhit,Guthrie thotë se flagranti në lojën Raptors-Heat ishte i pasaktë.

Arbitri i NBA David Guthrie tha, se ishte një gabim për ekipin e tij zyrtar të ngarkonte Kelly Olynyk të Miami me një faull flagrant gjatë tremujorit të katërt të asaj që u bë një humbje e nxehtësisë me katër pikë për Toronto Raptors të Hënën.

Guthrie, shefi i ekuipazhit në lojë, i tha një reporteri,  se në një kohë reale ai ndjeu që Olynyk ishte tepër agresiv kur kaloi në Toronto Kyle Lowry me 6:56 të lënë në lojë. Tre Maddox, një tjetër anëtar i ekuipazhit me tre persona, i quajtur faull.

Lowry ra në gjyq gjatë shfaqjes, e cila u shqyrtua. Guthrie ishte në mesin e atyre që studiuan përsëritjet e incidentit dhe ndihmuan që në fund të fundit të përcaktohej se ai plotësonte kriteret për një faull të dukshëm 1. Lowry iu dha dy gjuajtje të lira dhe Toronto mbante posedimin pas tyre.

“Pasi të rishikoni atë më shumë postgame, dhe të mendoni pak më shumë, për mua, tani është më shumë një lojë basketbolli natyral që shkon për topin dhe që kontakti me të vërtetë nuk u ngrit në kriteret e një faulli flagrant,”  tha Guthrie pas lojës.

Lowry bëri dy gjuajtjet e lira që flagranti t’i jepte Torontos një epërsi 94-92, dhe Raptors shënuan përsëri në zotërimin pasues. Ishte pjesë e një 9-0 të drejtuar nga Raptors, i cili kurrë nuk përshkoi përsëri dhe fitoi 107-103.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.