FutbollKryesore

Së pari Ake, tani Gimenez? Manchester City ‘vendosi të rivalizojë Chelsea për mbrojtësin e Atletico Madrid këtë verë.

Manchester City i është bashkuar garës me Chelsea për mbrojtësin e Atletico Madrid, Jose Maria Gimenez.  

Pep Guardiola është duke i dhënë përparësi firmosjes së mbrojtësve këtë verë dhe për këtë arsye Uruguajiani ka tërhequr vëmendjen e tij. Sidoqoftë, ai mund të përballet me një betejë të mundimshme për Gimenez – i cili përmban një klauzolë lirimi prej £110 milion.  

Atletico Madrid nuk pranon oferta për klauzolën e lëshimit për mbrojtësin nëse nuk arrihet vlera e kërkuar. 

 

 

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.