e-sportsKryesore

Riot shfaqet i lumtur me bilancin e kampionëve Yone dhe Lillia pas lëshimeve të tyre në League of Legends .

Lideri i lojërave të League of Legends Mark ‘Scruffy’ Yetter ka përditësuar fansat mbi lëshimin e versioneve të reja. Ai ka diskutuar gjëndjen e këtyre kampionëve

Duket se Lillia dhe Yone janë më të ekuilibruar se disa nga lëshimet e mëparshme si Sett dhe Aphelios. Ndërsa mund të kenë nevojë për përmisime të mëtejshme, të dy kampionët duket se janë në një gjendje të shëndetshme.

Lillia ka tejkaluar pritjet e Riot për një kampion të ekuilibruar dhe ka përfituar nga një qëndrim efektiv i pritjes dhe shikimit. Duke qenë një “kampione mjaft e nuancuar dhe e aftë”, Scruffy tha që lojtarëve u duhej më shumë kohë për të mësuar grupin e saj të aftësive. Ndërkohë që versioni i saj mund të ketë nevojë për disa buffs ose nerfs me  afat të gjatë, Riot beson se nisja e saj ishte “ideale”.

Po kështu, Riot është ” i lumtur deri më tani ” me efektin e Yone në  Ligë.

“Koha do të tregojë nëse duhet të bëjmë më shumë, por në përgjithësi shohim modele të shëndetshme të Yone me kundërpeshën që parashikuam (kundërpeshimi i drejtë mund të jetë sfidues për të hartuar saktë për klasën e hitmanit)”, tha Scruffy.

Yone mori një kokërr të lehtë në Patch 10.17, duke humbur dëmtimin e bazës së tij në Mortal Steel (Q) dhe duke hequr efektivitetin 100 përqind të vjedhjes së jetës nga Ultimate i  tij. Dhe Unforgotten nuk do të bëjë debutimin e tij në Kupën e Botës në vitin 2020 nga frika se një kampion i thyer do të dominojë metat konkurruese.

Riot më parë ishte angazhuar për të “përmirësuar ekuilibrin e fillimit” pasi shumë lëshime të reja mbizotëruan në meta. Senna, Aphelios dhe Sett menjëherë u bënë kampionë të ndaluar

Në përpjekje për të ndaluar këtë model, përqendrimi i Riot u bë një “qëllim i balancuar afatgjatë”. Kështu që kampionët e rinj mund të lirohen me nivele më të ulëta të fitores që ‘dalëngadalë rriten’ ndërsa lojtarët mësohen me ta, si në rastin e Lillia. Strategjia tjetër e zhvilluesve të Riot është për një ndjekje më të shpejtë dhe më të fortë nëse një kampion është disi i tejkaluar, si në rastin e Yone..

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.