e-sportsKryesore

Riot games i dedikon video shpjeguese Sona-Lux

 

Dueti i Sona vs Lux ka rritur audiencën  dhe ka shfaqur precencën  saj  në disa turne në të gjithë botën.

Për të thyer lidhjen, Riot Games ka lëshuar një video në lidhje me Sona dhe Lux duke shpjeguar funksionimin në Sezonin 10.

Të dy kampionët duhet të fillojnë me epërsinë e Spellthief. Arsyeja që funksionon ky kombinim është për faktin se të dy kampionët shënojnë veçanërisht mirë me arin dhe marrin përforcues të mëdhenj të energjisë menjëherë sapo  ata të jenë në gjendje të marrin artikujt e tyre thelbësorë.

Video-ja tregon arsyet e rritjes së audiencës të këtij kombinimi,ku një prej tyre  është për shkak të përmirësimit të Spellthief’s Edge në patch 10.15 dhe Gardian Keystone në patch 10.12. Një arsye tjetër që ndihmoi ky ndryshim është për shkak të sasisë së dëmit të shtuar para se të shkaktohet efekti, i cili e ndryshon atë në mënyrë që të aktivizohet pasi të jetë bërë ndonjë dëm.

Gjithashtu video shpjegon pikat e dobëta të kursit dhe zgjedhjet më të mira “te counter”. Në fillim të lojës, pista do të jetë e prekshme pasi të dy kampionët janë në gjendje të dobët shëndetësore. Kundërzgjedhja me Pyke ose Bard është efektive duke qenë në gjendje të bredhi korsi dhe të krijojë përfitime diku tjetër në hartë. Blitzcrank është gjithashtu një kundër-efektiv pasi është në gjendje të zgjedhë një kampion dhe vrasje të hershme.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.