e-sportsKryesore

Rekkler thotë se humbja në finalen e pranverës 2020, solli krisje të besimit ndërmjet lojtarëve të Fnatic.

Kampionët shumëvjeçarë të LEC po përpiqen të gjejnë një identitet këtë sezon.

Martin ‘Rekkles’ Larsson, ylli i Fnatic, zbuloi në një intervistë para lojës, se skuadra e League of Legends ‘kurrë nuk gjeti identitetin e tyre të vërtetë si një ekip’ për shkak të çështjeve të besimit që kanë zgjatur gjatë gjithë verës.

“Unë nuk mendoj se është problem të kesh shumë vota të forta [në një ekip],” tha Rekkles. “Kam pasur zëra më të fortë më parë, kështu që nuk mendoj se është problem me këtë. Unë mendoj se më së shumti është inekzistenca e besimit midis lojtarëve.”

Veterani 23-vjeçar sqaroi se në një ekip të mirë të gjithë do të jenë në bord me ndonjë rol, qoftë ky korsia e lartë, xhungla, korsia e mesme apo e poshtme. E vetmja gjë e rëndësishme është që skuadra fiton pasi secili lojtar ndihet i qetë dhe ka besim te shokët e tij të skuadrës për të performuar – dhe se besimi në Fnatic nuk është ndërtuar ende.

Sipas Rekkles, këto çështje besimi erdhën si pasojë e humbjes  së skuadrës nga G2 Esports në LEC-in e pranverës së vitit 2020.Ai gjithashtu tha që shumë lojtarë besuan se duhet të ishin bartësi kryesor në të njëjtën kohë, i cili në thelb “bllokuan” njëri-tjetrin 

“Duhet të gjesh diçka me të cilën të gjithë janë të kënaqur, dhe pastaj të kërkosh atë,” tha Rekkles. “Ashtu siç e thashë, pavarësisht se çfarë është në të vërtetë, të gjithë duhet të jenë në bord me të njëjtën ide, dhe unë ndjehem sikur e kam humbur atë pasi u shkatërruam në finale.”

Ky sezon ka qenë i vështirë për tifozët Fnatic. Edhe pse skuadra arriti të fitojë sot kundër Excel Esports, ata ende nuk kanë vend në play off. Ndeshja e tyre e fundit e super javës është kundër SK Gaming, të cilët marrin një fitore dominuese ndaj Origenit.

Shikoni ndeshjen e tyre të fundit të Splitit të Verës 2020 në 2 pasdite në CT .

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.