e-sportsKryesore

Rawkus largohet nga Outlaws Houston (Overwatch)

Fituesi i Kupës së Botërore në Overwatch dhe veterani, Shane “Rawkus” Flaherty është tërhequr nga Overwatch për të ndjekur një karrierë në VALORANT.

Rawkus shpjegoi vendimin e tij përmes Twitlonger, duke nënvizuar disa nga kujtimet e tij të preferuara të Overwatch, duke falënderuar shumë njerëz gjatë gjithë karrierës së tij, pastaj foli për atë që është më pas për të.

“Unë u rrita duke luajtur lojëra fps si CSGO dhe Valorant më goditën ndryshe”, tha Rawkus në postim. “Kur kuptova se si kishte një stil të ngjashëm të CSGO që synonte të përzihej me përdorimin e aftësive, unë menjëherë u ndjeva rehat”.

Rawkus gjithashtu vuri në dukje se më shumë lajme mbi të ardhmen e tij do të vijnë së shpejti.

Rawkus përfaqësoi Ekipin USA në Kupën Botërore të Overwatch nga 2017 në 2019, duke fituar medaljen e artë vitin e kaluar. Dy anëtarë të tjerë të atij formacioni fillestar, Jay “Sinatraa” Won dhe Corey “Corey” Nigra, gjithashtu kanë dalë në pension nga Overwatch për t’u bërë pro Valor. Sinatraa aktualisht ka nënshkruar me Sentinels, ndërsa Corey është pjesë e FaZe Clan. FaZe Clan gjithashtu kohët e fundit nënshkroi ish-pro OWL Zachary “ZachaREEE” Lombardo.

Rawkus kaloi tërë karrierën e tij në OWL si anëtar i Houston Outlaws, ku u njoftua si pjesë e listës fillestare në 2017.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.