e-sportsKryesore

Prime Gaming vjen me një risi në Ligën e Legjendave

Emri i ri i Amazon, Prime Gaming, po u sjell përdoruesve të tij shpërblime ekskluzive në League of Legends këtë muaj.

Një Mystery Skin Shard i ri aktualisht është i disponueshëm përmes Prime Gaming. Me aktivizmin e këtij opsioni bëhet e mundur përfitimi i një lëkurë (veshjeje) të rastit për secilin kampion në zotërim. Lojtari mund të zgjedhë të krijojë këtë lëkurë duke shpenzuar burimet që ai ka mbledhur.

Më datë 27 gusht, Prime Gaming do të ofroje një tjetër Mystery Skin Shard për përdoruesit e tij, i ndjekur nga dy të tjerë që nuk kanë data të planifikuara.Lojtarët të rregjistruan ,me llogari në  Prime Gaming mund ta riblejnë përmes faqes së internetit

Më poshtë tregohet rruga hap pas hapi për blerjen e një Mystery Skin Shard

  • Shkoni te skedari i jashtëm i Prime Gaming në këndin e sipërm të djathtë të ekranit në Twitch.
  • Zgjidhni kapsulën e re të disponueshme të League of Legends nga menuja drop-down.
  • Kjo do t’ju çojë në faqen Prime Gaming për . Nga atje, kliko tek “Search Now”.
  • Pasi të lidhni llogarinë tuaj Riot Games, shpërblimet duhet të kërkohen.
  • Filloni League of Legends për të hyrë në shpërblime.
  • Shfletoni në skedën tuaj të jashtme dhe klikoni në Mystery Skin Shard.
  • Nga atje, lëkura e rastësishme do të shfaqet në ekranin tuaj përpara se të shtohet në shportën tuaj.

Prime Gaming është shërbimi i rindërtuar i Twitch Prime i Amazon. Përveç ndryshimit të emrit, përdoruesit do të marrin gjithashtu lojëra të plota çdo muaj që ata t’i mbajnë, së bashku me përmbajtjen dixhitale dhe artikujt e lojës që lojtarët e Twitch Prime kanë njohur.,

 

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.