FutbollKryesore

Presidenti i Interit Zhang ka folur rreth luftës mes Lionel Messi dhe presidentit të Barcelonës Bartomeu

Presidenti i Interit Steven Zhang ka zhvilluar bisedime me përfaqësuesit e Lionel Messi mbi një veprim të mundshëm gjithashtu si presidenti i Barcelonës Josep Maria Bartomeu në përputhje me një raport në edicionin e sotëm të shtypit të gazetës së përditshme italiane Gazzetta dello Sport.

Në mënyrë që Messi të bashkohet me Interin, ai do të duhet të ndërpresë marrëdhëniet e tij me Barcelonën dhe megjithëse ekzistojnë shqetësime të caktuara për të ardhmen e tij me klubin, ai ende nuk ka kërkuar të largohet nga Katalonia.

Nëse diçka ndryshon në këtë drejtim, pronarët e Interit Suning do të jenë atje dhe të gatshëm t’i paguajnë atij 260 milion euro bruto në pagë për një periudhë katër vjeçare, e cila funksionon me 65 milion € bruto në vit dhe 50 milion € neto në vit.

Ardhja e një sponsori të ri kryesor të fanellave do të ndihmojë arkat e Interit dhe do të rrisë fitimet ndërsa Inter mund të ndihmohet gjithashtu nga lehtësimi i kufizimeve të Fair Play Financiar.

Raporti vazhdon të shpjegojë se ndërsa gjërat qëndrojnë, gjithçka është në duart e Messit por nënshkrimi i Messit padyshim që do të ndihmonte Suning të rritet marka e tyre në Evropë në mënyrë eksponenciale.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.