e-sportsKryesore

Partnerë të EA me A.C. Milano, Inter Mila

EA po punon me A.C Milan dhe Inter Milan drejt lëshimit të FIFA 21. Kjo konfirmon që kutitë, logot dhe stadiumi i tyre do të jenë në FIFA 21.

Dy klubet italiane janë të fundit që marrin një partneritet shumë-vjeçar me EA. Në një njoftim për shtyp në qershor, EA dhe kampionati spanjoll i lartë i futbollit La Liga njoftuan një zgjatje 10-vjeçare të marrëveshjes së partneritetit të tyre. Në një marrëveshje vijuese në korrik, EA njoftoi partneritetin e tyre pesë-vjeçar me klubin spanjoll Real Madrid. Për dallim nga marrëveshjet e mëparshme, njoftimet nga A.C Milan dhe Inter Milan nuk specifikojnë kohëzgjatjen e secilës marrëveshje shumë-vjeçare.

Farë do të thotë kjo

EA është e përkushtuar në origjinalitetin, me një listë lavanderish partneritetesh dhe *ngjashmëritë në ligë, klub dhe stadium. Falë partneriteteve me FIFA-n dhe me shumë prej ligave më të mëdha në botë të futbollit, FIFA 21 do të tregojë ngjashmëri me lojtarët edhe nëse nuk kanë partneritet me atë klub të veçantë. Ky partneritet shumë-vjeçar midis EA Sports dhe A.C Milan do të thotë që FIFA 21 ka të drejta të përdorë uniformat dhe logot e sakta të atyre klubeve. Do të thotë gjithashtu që ju mund të luani në stadiumin San Siro dhe asnjë ngjashmëri të përgjithshme.

Stadiumi San Siro në Inter Milan Ngjyrat përmes EA Sports

Nga AS Roma në Roma FC

EA gjithashtu njoftoi sot përfundimin e partneritetit të tyre me klubin italian të futbollit AS Roma. Në FIFA 21, AS Roma zëvendësohet nga gjenerali ‘Roma FC’ në modalitetin e karrierës dhe Ekipit Ultimate. Skuadra e FC FC do të ketë akoma lojtarët e vërtetë të AS Romë, por me vetëm “ngjashmëri të lidhur” tani në FIFA 21. FC FC do të garojë në Stadium Olympik (për të mos u hutuar me homologun e tij të vërtetë).

Ky nuk është klubi i parë ku EA ka humbur të drejtat specifike për ngjashmëri. Vitin e kaluar, eFootball Pro Evolution Soccer 2020 e Konami nënshkroi një marrëveshje me klubin italian të futbollit Juventus. Kjo marrëveshje do të thoshte që veshjet, simbolet dhe stadiumi i Juventusit nuk mund të përdoren në FIFA 20, dhe EA përdori gjeneralin ‘Piedmont Calico’ si zëvendësim. Roma FC bashkohet me Piemonte Calcio në marrëdhëniet e saj të paqarta me një klub të vërtetë futbolli.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.