e-sportsKryesore

Madden 21 Analytics: Renditja e NFC në Veri

Ne kemi futur thellë në Madden 21 Analytics në javët e kaluara për të renditur çdo aspekt të çdo ekipi ekskluziviteti. Ne kemi përdorur rishikimet e ekipit EA Madden, të cilat mund t’i gjeni këtu, për të ndërtuar të gjithë renditjen tonë. Shtë koha për të zbuluar se si grumbullohet çdo ekip. Sot ne marrim në veri NFC.

E mira: Edhe me largimin e këndit të gjithanshëm, Darius Slay the Lions mesëm është akoma forca e këtij ekipi. Renditjet e mbulimit të burrave të Luanit vijnë në 10-të, ndërsa renditja e mbulimit të zonës është e 12-ta në ligë. Jashtë renditjes së kopertinës, masa tjetër më e mirë për këtë ekip Luanët është mbrojtja e tyre e renditur e 18-të.

The Bad: Problemi më i madh është atletizmi i tyre në faull, pasi u rendit i 31-ti në ligë. Mosha e ekipit është shqetësuese pasi Detroit zë vendin e 27-të në Indeksin e Fuqisë Rinore. Linja ofenduese nuk është veçanërisht e mirë në bllokimin e vrapimit ose kalimit pasi ato janë përkatësisht 26 dhe 28.

Në fund të fundit: luanët nuk janë veçanërisht interesantë, apo skuadër e mirë për atë çështje. Armët e sulmit nuk janë të tmerrshme, por as ato që do të tërheqin njerëzit brenda. Në mbrojtje, jashtë sekondares, ekipit i mungojnë shumë lojtarë emocionues. Megjithëse situata e tyre në kapak është në mes të rrugës ka disa kontrata të këqija, duke parë ju Halapoulivaati Vaita, janë spiranca për ekipin në tërësi.

Ky është një ekip i dëshpëruar për një lloj infuzioni të talentit dhe rinisë. Do të hapja këdo mbi 26 vjeç për të tregtuar në ditën e konsideratave të zotërimit të këtij ekipi. Përveç rishtarve të fundit dhe Golladay, unë do të përpiqesha të rishikoj gjithë këtë gjë. Duke u rikthyer vetëm lojtarët më të rinj ose zgjedh, ju mund të filloni atë që do të jetë një rindërtim i gjatë.

Luanët janë një nga skuadrat e mia më pak të preferuara në lojë këtë vit. Jashtë Jets, ata janë ndoshta ekipi që unë do të doja më shumë të kisha në një ekskluzivitet. Ndoshta cilësia e vetme e shëlbimit e këtij ekipi mbi disa nga skuadrat e tjera është fakti që ndarja në tërësi po mbetet pak këtë vit.

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.