e-sportsKryesore

Mad Lions dhe Rogue Bëni playoffs të LEC

Mad Lions dhe Rogue janë një hap më afër Worlds.

Të dy Mad Lions dhe Rogue kanë arritur të sigurojnë një zonë brenda play-offit të LEC Split të Verës LEC para se të fillonte javën e fundit të sezonit.

Të dy skuadrat morën fitore të rëndësishme në raundin e parë të ndeshjeve në Javën Shtatë të Splitit Veror për të siguruar vendin e play-offit me katër ndeshje që duhet të luanin. Mad Luanët mposhtën Origenin, ndërsa Rogue hodhi poshtë Fanatic për t’u kualifikuar në play off. Kjo u dha të dy skuadrave 11-3 rekorde që shkonin në raundin e dytë të ndeshjeve në Javën Shtatë.

Pika tjetër e madhe nga dita e parë mes Javës Shtatë ishte skuadra e vendosur në fund FC Schalke 04 duke mposhtur Excel Esports, i cili kishte qenë në një pistë të fuqishme dhe ishte një favorit për të formuar play-off para kësaj humbje. Fitorja u shfaq për të ringjallur Schalke, i cili më pas vazhdoi të mposhtë Origenin në ditën e dytë të ndeshjes për të udhëtuar 2-0 në javë dhe për të mbajtur mrekullisht çdo shpresë të dobët të play off-it.

Me play off-in e siguruar tashmë, dukej se Rogue e hoqi këmbën nga gazi një prekje, sepse skuadra humbi në SK Gaming në ditën e ndeshjes dy të Javës Shtatë. Me ndeshje të vështira kundër Mad Lions, Vitality Team, dhe Origen në Javën e Tetë, mund të mos jetë befasi të konstatosh se ata bien nga dy më të lartat për herë parësor në javë.

Vendet e unazave lundruese Fort Fortnite ’duke qarë vendndodhjet e unazave: Mblidhni këtu

Ne gjithashtu mund të jemi të destinuar për PS5 Pro, Xbox Series X-2 Në 2023, 2024

Vendndodhjet e topave të fijeve ‘Fortnite’: Ku të kërkoni topat e fijeve në Catty Corner

Mad Lions gjithashtu luftoi brenda ndeshjes së dytë të javës, duke mos dashur të kërkojë Vitality Team. Ky rezultat do të thoshte që edhe një herë Mad Lions dhe Rogue zënë vendin e parë të përbashkët brenda ligës me 11-4 rekord. Por thelbësisht në skajin e kundërt të tabelës, fitorja e mbajti Vitality off the rock dhe akoma në mënyrë të konsiderueshme brenda garës për play off.

Me katër lojëra në play off për kapje dhe tetë ekipe ende në diskutim për ta, konkursi gjatë transmetimit të Super Javës së ardhshme është i sigurt se do të jetë intensiv. SK Gaming, Fanatic, G2 Esports dhe Excel Esports aktualisht kanë avantazhin dhe zënë të katër pikat e play off-it që shkojnë në javë. Schalke, Vitality, Origen, dhe Misfits janë të katër skuadrat brenda paketës së ndjekjes, dhe secili me siguri ka një mundësi për të vëzhguar gjatë raundit të fundit të ndeshjeve.

Me rëndësi, secila skuadër do të luajë tre ndeshje javën e ardhshme sesa dy standardet, kështu që me të vërtetë mbetet akoma për të luajtur. Tre fitore i ndajnë skuadrat në të tretën e përbashkët dhe të fundit brenda ligës, kështu që tre fitore për çdo skuadër në Javën e Tetë mund t’iu japin atyre një zonë brenda play-offit. Dhe me nën-lojtarët që mësojnë fitore të mëdha gjatë javës, nuk do të dëshironit të mbështesnit asnjë prej atyre ekipeve përfundimisht duke e bërë atë në epërsi të sezonit.

 

 

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.