e-sportsKryesore

MAD LION nënshkruan pafajësisht në CS: GO Roster

Pas më shumë se një muaj pa një skuadër të plotë, MAD Lions kanë nënshkruar pafajësisht lojtarin polak në ekipin e tyre CS: GO.

Qershorin e kaluar, MAD Lions mbajti në skenë revolein e tyre të yjeve, Lucas “Bubzkji” Andersen, pas eleminimit të vendit të tyre të fundit në cs_summit 6 Qualifikues Rajonal të Evropës. Nuk kishte asnjë shpjegim për kërcitimin, pasi Bubzkji kishte vlerësimin më të lartë të CS MAD Lions: Përzgjedhja GO në tre muajt e kaluar, me spekulime që çojnë në arsye personale ose shëndetësore.

Ishte përfolur se ish-Ninja në Pajamas, Jonas “Lekr0” Olofsson do të synohej të zëvendësonte Bubzkji në korrik. Lekr0 ka qenë një agjent i lirë që nga maji, por lojtari suedez ishte ndihmës në shumë nga sukseset e kaluara të NiP.

Sidoqoftë, kemi lajme sot që MAD Luanët kanë zgjedhur një mundësi tjetër për të plotësuar listën e tyre. Paweł “i pafajshëm” Mocek është nënshkruar nga Illuminar dhe do të përfaqësojë anëtarin e pestë të MAD Lion në DreamHack Open Summer Europe. Me një anëtar të ekipit polak, MAD Lions tani e tutje do të ndërrojë gjuhën e tyre të komunikimit nga gjuha daneze në anglisht.

“Jam i emocionuar që kam mundësinë të bashkohem me një ekip si MAD Lions”, ka shkruar pafajësisht në Twitter. “Nëse më njeh mua, atëherë ti e di se do të punoj shumë për ta bërë atë punë, ashtu si vitin e kaluar për të qenë këtu. Shpresoj se mund ta shfrytëzoj këtë mundësi për të dëshmuar veten në nivelin më të lartë të ligës. Faleminderit për një shans “.

Me një vlerësim të përgjithshëm prej 1.09 gjatë tre muajve të fundit, i pafajshëm ishte Illuminar më i mirë që duhet të ofronte. Ekipi polak ka luftuar për të thyer renditjen gjatë vitit të kaluar dhe nuk ka gjasa që largimi i të pafajshmit t’i pëlqejë ata.

Burimet që flasin me HLTV thonë se kontrata e pafajshme me MAD Lions është për një afat të gjatë, megjithëse skuadra nuk ka bërë asnjë detaj publik.

Pafajësia do të duhet të jetë në krye për të ndihmuar MAD Lions, aktualisht numri 23 në botë. Do të shohim nesër se si ai performon në DreamHack.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.