e-sportsKryesore

League Patch 10.17 synon përmirësime në korsi dhe lojtarët Brush up Kai’Sa, Varus, Xayah dhe Caitlyn Nerfed .


Riot po synon korsinë e MetaBot në League of Legends Patch 10.17.

Caitlyn është bërë një nga kampionet zotëruese në lojë që prej Korrikut të saj. Ajo e ka kryesuar  tabelën e drejtuesëve, duke dominuar në radhë e vetme (me një normë fitimi 52 përqind dhe një normë kthimi 15 përqind) dhe me një lojë konkurruese.

Në Patch 10.17, Riot do të sigurojë përmirësimet e shpejtësisë së lëvizjes së Caitlyn nga Patch 10.15 dhe do ta lëshojë atë përsëri nga 330 në 325. Megjithatë, baza e saj AD nuk do të preket dhe do të mbetet në 64. Kjo ampulë do  të minimizoj sadopak  mbretërimin e saj të korsisë dhe do të lejojë hapësirë ​​për kampionët e tjerë që të marrin frymë.

Përveç ndryshimeve në Caitlyn, KaiSa, Varus dhe Xayah do të marrin “buffe” përpara Worlds 2020.

Këto devijime do  të ndihmojnë në ndryshimin e rrjedhjes së korsisë MetaBot.

Riot ka rritur AD-në e bazës së Kai për nivelin nga 1.7 në 2  dhe shpejtësinë e sulmit në aftësinë Supercharge (E) nga 40 – 60 përqind në 40 – 80 përqind.

Kai’sa është krehur disa herë gjatë gjithë vitit, por nuk ka qenë në gjendje të kujdeset për veten e saj në korsi . Ajo është zhytur në një normë fitimi prej 47 përqind në radhë solo dhe rrallë herë është shfaqur në lojë konkurruese. Këto ndryshime mund të jenë të mjaftueshme për ta rikthyer atë.

Riot ka rritur shpejtësinë e sulmit të Varus për nivelin nga 3 në 3.75 përqind dhe AD Xayah për nivelin nga 2.9 në 3.5 përqind.

Mikro-Buffs e Varus dhe Xayah janë elementët e nevojshëm për të parë kohën e lojës

Të gjitha këto ndryshime do të lidhen direkt në servera në 19 Gusht.

 

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.