F1Kryesore

Kthimi dramatik i Nico Hulkenberg në Formula 1

Kthimi dramatik i Nico Hulkenberg në Formula 1 pati një pengesë të Dielën (2 Gusht) kur makina e tij e Racing Point nuk nisi para garës.

Shoferi gjerman, i cili u rekrutua vonë të enjten për të zëvendësuar viktimën e koronavirusit Sergio Perez pasi Meksikani u kthye një rezultat pozitiv.

Ish-drejtuesit e Williams, Sauber, Force India dhe Renault nuk mund të bënin asgjë tjetër përveç se të shohin përpjekjet e tyre të shkojnë dëmë.

Ai kishte bërë një punë shumë të mirë në kthimin e tij, pasi kishte rënë nga Renault në fund të vitit 2019, për tu kualifikuar në vendin e nëntë.

Ekipi hoqi dyshemenë e makinës së tij për të diagnostikuar problemin, por koha kishte mbaruar për shkak të problemeve të pazgjidhura në njësisë e makinës.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.