e-sportsKryesore

Kampionati botëror i League of Legends vendoset në Shanghai

Kampionati Botëror i League of Legends 2020 do të zhvillohet tërësisht në Shanghai duke filluar në shtator, njoftoi të Premten Riot Games. Kampionati do të fillojë 25 Shtator dhe do të përfundojë 31 Tetor.

Duke mbajtur Worlds ekskluzivisht gjatë një qyteti të vetëm, në vend se një turne nëpër gjashtë qytete kineze siç ishte planifikuar fillimisht, Riot Games shpreson të zvogëlojë rrezikun e lidhur me koronavirusin gjatë pjesës së sezonit të tij të League of Legends.

“Ne ende përdorim udhëzimet nga organizata të ndryshme shëndetësore dhe autoritete vendase dhe kombëtare për t’i dhënë përparësi sigurisë për lojtarët tanë, tifozët dhe të gjithë të përfshirë në sjelljen e Worlds 2020”, tha CEO i Riot Games, Nicolo Laurent gjatë një deklarate publike.

Finalja për këtë turne do të jetë ngjarja parësore e zhvilluar në Pudong Soccer Stadium. Shitjet e biletave dhe protokollet e sigurisë do të bëhen publike me kusht që udhëzimet lokale të Shangait të lënë një audiencë të personave të vijnë në shtator.

Tifozët mund të marrin pjesë në ngjarje në mënyrë dixhitale, dhe Riot Games planifikon të përqëndrohet tërësisht në përvojën virtuale të shikimit brenda fazave që çojnë deri në finale.

Riot Games planifikon të kthehet në Kinë në 2021 për të përfunduar formatin normal, shumë-qytete për Worlds. Turneu do të transferohet më pas në Amerikën e Veriut në vitin 2022.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.