KryesoreNBA

Jonathan Isaac pëson një dëmtim pa kontakt të gjurit…

Sulmuesi magjik Jonathan Isaac la lojën e së Dielës kundër Sacramento pasi pësoi një dëmtim të dukshëm pa kontakte në gju, siç detajon Roy Parry i Orlando Sentinel.

Isaku po ngiste në shportë në çerekun e katërt të fitores shpërthyese të Orlandos mbi Kings kur gjuri i majtë u përkul dhe ai zbriti poshtë, duke shtrënguar gjurin në dhimbje. Ai u mor  nga gjykata në një karrige me rrota.

Një fryrje e rëndë e gjurit të majtë dhe mavijosje kockore e kishin mënjanuar Isakun nga 1 janari derisa sezoni vazhdoi ndërprerjen në mars, dhe  ishte e paqartë nëse ai do të mund të kthehej këtë verë. Pasi morri pjesë në praktika dhe “kacafytje” në korrik, 22-vjeçarit iu dha mundësia për të luajtur brenda lojërave të farave të Magjisë. Sidoqoftë, duket se ka shumë mundësi që përpjekja e tij për rikthim ka marrë fund më herët .

Sipas Adrian Wojnarowski (përmes Twitter) të ESPN, Isaac po kalon një MRI në gju në kampusin Orlando  natën e të Dielës . Marc J. Spears of The Undefeated shton (përmes Twitter) se Magjistarët kanë frikë se Isaku pësoi një ACL të shqyer. Ndërsa një dëmtim i tillë ka të ngjarë të anojë nga zgjedhja e mëparshme e llotarisë për shumë ose për të gjithë sezonin 2020-21, edhe ende nuk ka ndonjë diagnozë zyrtare.

Nga ana e tij, trajneri Steve Clifford shprehu shpresë se dëmtimi nuk do të përfundonte aq seriozisht, siç transmeton Tim Reynolds nga Associated Press (përmes Twitter).

“Unë jam shpresëdhënëse. Dukej keq, padyshim, por derisa nuk keni dëgjuar asgjë, unë jam thjesht shpresë, kjo është gjithçka, ” tha Clifford…. “është e gjitha supozim dhe ju vetëm duhet të prisni dhe të zbuloni.”

Si një zgjedhje e raundit të parë në 2017, Isaac do të ketë të drejtë për një zgjatje të shkallës rishtar këtë sezon offseason. Nuk është e qartë nëse shanset e dy palëve për të bërë diçka të bërë këtë vjeshtë do të ndikohen negativisht nëse dëmtimi i gjurit duket se është i rëndësishëm.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.