FutbollKryesore

Ish Drejtori i Interit Ernesto Paolillo: “Shpërthimi i paramenduar dhe llogaritur i Antonio Conte”

Ish-drejtori i Interit Ernesto Paolillo ka ndarë besimin e tij se llogaritja e azhurnimit publik më të azhurnuar të menaxherit të Interit Antonio Conte.

“Mund të ketë momente kontrasti por gjithçka duhet të bëhet brenda klubit dhe jo jashtë tij. E pyeta veten pse, pasi Conte është jashtëzakonisht inteligjent dhe e di se ka pasoja, “shpjegoi ai në një intervistë për stacionin italian TMW Radio, stacioni i daljes në internet të lajmeve italiane TuttoMercatoWeb, pasditen e djeshme.

“Ishte diçka e llogaritur dhe e paramenduar. Unë jam i prirur të mendoj se ai ka një ekip tjetër që e dëshiron atë. Përndryshe ai nuk do t’i sillte gjërat për qëllimin e një avari. Këto deklarata lënë gjurmët e tyre.

 ”Më tej Paolillo u pyet nëse ishte në favor të largimit të Conte.

“Jo sepse unë e respektoj Conte por mund të ftoj një takim të menjëhershëm dhe që nuk do t’i përgjigjesha mediave, thjesht për të mos bërë një gabim ekuivalent si Conte.

 “Atëherë ai u pyet nëse shpërthimi i drejtohej më shumë presidentit të Interit Steven Zhang, i cili nuk ka qenë në Itali në katër muaj, apo shefi ekzekutiv i klubit Giuseppe ‘Beppe’ Marotta.

“Unë mendoj se ka qenë më shumë drejt menaxhimit sesa drejt pronësisë. Tashmë ka pasur polemika për tregun e pakënaqshëm të transferimeve. Interi hodhi larg një mundësi të shkëlqyeshme këtë vit. Interi mund të kishte luftuar për titullin deri në majë. Ndjej se dikush mund ta ketë hedhur këtë në fytyrën e Conte.

 “Paolillo pastaj vazhdoi të debatojë se si ish menaxheri i Interit Jose Mourinho u menaxhua me portugezët gjithashtu dokumentoi se fliste mendjen e tij dhe mënyrën se si u trajtuan gjërat disa kohë të kaluar.

“Ai ishte shumë profesional, ai gjithashtu kishte momente kur ankohej, por gjithmonë e bënte këtë gjatë një menyre menaxheriale. Ai më thirri Moretti ose mua dhe kërkoi takime me menaxherët e kundërt sepse ai kishte gjëra për të përmendur.

“Ne e dinim se ai e dinte mënyrën për të mbrojtur ekipin në mënyrë të përsosur kundër çdo lloj akuze. Kur Mourinho na tha që do të largohej, ai kurrë nuk foli deri në majën e Ligës së Kampionëve ”.

 “Si përfundim, Paolillo u pyet nëse ai mendon se lidhja midis Interit dhe Conte do të përfundojë vetëm një vit në një kontratë tre-vjeçare”.

“Conte është inteligjent, ai i di rezultatet e asaj që ai ka bërë. Nëse ai nuk largohet, diçka ka thyer.

“Ai është aq inteligjent sa e di se pasoja është të posedosh për të kërkuar një ekip tjetër. është e vështirë të bashkosh hapjen pas asaj që ndodhi. Kush krijoi kaosin largohet. Ne gjithashtu e pamë në kohën time me Mancini. është një film tashmë i parë në mënyrë të përsëritur. “

Paolillo shërbeu si drejtor i klubit në mesin e viteve 2000 deri në 2010-ën e parë dhe ishte me klubin gjatë një periudhe mjaft të suksesshme në historinë e saj, përfshirë sezonin historik fitues të trefishtë 2009/10. Që prej largimit të Interit në Shtator 2012, ai nuk ka mbajtur pozicionet e tjera në futboll.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.