e-sportsKryesore

Hood: Outlaws & Legends duket si loja më e mirë Assassin’s Creed

Hood nuk është një lojë e Assassin’s Creed, por duket se premton të gjitha operimet e fshehta dhe rebelimin që kishte pasur ndonjëherë AC.

Ngjarja State of Play e Sony kishte të gjitha llojet e gjërave të mira sot, por një nga pjesët më interesante që pamë ishte Hood, i ngjashëm me lojën e Assassin’s Creed që të gjithë kemi dëshiruar.

Natyrisht që Hood nuk është një lojë e Assassin’s Creed,  por duket se premton të gjitha displinat “parkour”, operacionet e fshehta dhe ribalancimin e fuqisë që pushtuan zemrat tona kolektive të gjithë atyre viteve më parë. Kjo lojë merr historinë e Robin Hood – vjedhja e taksave nga mbreti për t’u dhënë të varfërve – dhe na fton të bashkohemi ‘burra gay’ në misionin e tyre për të sjellë lirinë dhe vetëvendosjen në këtë shfaqje imagjinare të Anglisë feudale.

Blogu i PlayStation na jep një ide të mirë se çfarë të presim nga tregimi i Hood-it . Hood do të përballet me dy skuadra prej katër vetash për të vjedhur thesar nga “Shteti” (antagonistët në lojë) përpara se skuadra tjetër të arrijë atje. Jo vetëm që do të duhet të hyni në një fortesë të shtetit, por gjithashtu do të duhet të shpëtoni me thesarin që keni arritur të vidhni. Gjatë rrugës, ekipi i armikut mund t’ju ndalojë, t’iu ngadalësojë ose përndryshe përdorni mekanizma  të lojës për të marrë duart e tyre mbi thesarin ‘.

Zhvilluesit theksojnë se loja është realiste me “ndërveprime dhe pasoja të besueshme”, përfshirë faktin se thesari ka një peshë (me sa duket shumë peshë) që duhet të bartet – ngadalë – nga të paktën një anëtar i ekipit tuaj. Zhurma jo vetëm që do të tërheqë vëmendjen e rojeve të AI, por edhe të ekipit tjetër. Kjo nuk do të thotë që gjithçka është 100% realiste, pasi do të ketë personazhe dhe lokacione që janë zhytur në magji. Se si e ndërtoni ekipin tuaj ka të ngjarë të përcaktoni se sa i suksesshëm është heisti juaj, pasi secili personazh ka aftësi dhe dobësi unike.

Legjenda e Robin Hood ka frymëzuar breza njerëzish dhe kjo lojë nuk do të jetë më ndryshe. Në një botë ku njerëzit e qytetit janë të shtypur jo vetëm nga sistemi feudal, por edhe nga zgjidhja e supozuar e këtij problemi, “shteti”, është ju dhe ekipi juaj që do të sillni drejtësi dhe liri në vend. Ne nuk shohim shumë lojëra PvPvE, kështu që koncepti që qëndron pas Hood duhet të zgjedh interesat e lojtarëve më konkurrues atje. Nëse luhet si duhet, kjo lojë mund të jetë loja juaj e radhës e multiplayer. Shikoni për përditësime.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.