BOXKryesore

Harper vs Jonas: ‘Terri Harper kurrë nuk do të më kapë mua’ paralajmëron e pamposhtura amerikane Mikaela Mayer .

Harper përgatitet të mbrojë titullin e saj të Premten, dhe ka thënë “Nëse unë do ta luftoja atë, unë do ta nxirrja nga ajo zonë e rehatisë në të cilën ndodhet, dhe do ta merrja ” – live në Sky Sports.

Kampionia e super-peshave në WBC, Harper bën mbrojtjen e parë të arit të saj kundër Natasha Jonas të Premten në Fight Camp. Mayer duke mbajtur një vëmendje të ngushtë ndaj saj dhe ka thënë se Terri Harper “nuk është e rrumbullakosur mirë” dhe mungesa e saj për një amator kryesor përfundimisht do t’i kushtojë asaj karrierën.

“Nuk ka ndjenja të vështira ndaj saj. Unë thjesht dua ta luftoj atë, ta shkelmoj gomarin e saj dhe ta marr rripin e saj!” 2016 Mayer Olimpike Mayer tha Sky Sports

Do të jem dy nivele para saj deri në kohën kur ajo arrin në nivelin e lartë kurrë nuk do të arrijë të më marrë.

“Ajo ka aftësi të mira, është e gjatë, e shfrytëzon atë mirë, ka një shtrëngim të mirë. Themelet bazike. Ajo nuk ka asgjë që është e mbeturinave të plota ose jo teknikisht të shëndosha, por ajo ende nuk është e rrumbullakosur mirë. Ajo ende ka një rrugë të gjatë për të bërë “.

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.