KryesoreNBA

Frank Vogel jep azhurnim mbi kthimin e Rajon Rondo në flluskë…

LA (Los Angeles) Lakers janë pa rojet e pikëve rezervë Rajon Rondo, pasi ai kishte thyer gishtin e djathtë. Kryeshefi Frank Vogel dha një azhurnim për kthimin e veteranit 34-vjeçar.

“Ai përfundimisht do të hyjë në flluskë shumë shpejt. Unë nuk jam i sigurt për detajet e sakta, por mendoj se ai po bën rrugën për në Florida  dhe do të shpenzojë një periudhë kohore jashtë flluskës përpara se të ri-integrohet sërisht në brendësi të saj  ” tha Vogel.

Rondo, ish-kampion NBA me Boston Celtics, është mesatarisht 7.1 pikë, 3 kërcime dhe 5 asistime për një lojë për Lakers këtë sezon.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.