F1Kryesore

Hamiltoni ndryshon MGU-K për GP e Britanisë pas shqetësimeve të motorrike

Luis Hamilton ka ndryshuar MGU-K për çmimin e madh të Britanisë, pasi skuadra e tij Mercedes ka bërë realitet riparimin e motorrit të tij.

Mercedes fillimisht kishte në plan të fuste MGU-K e reja për 70 vjetorin e çmimit të madh javën e ardhshme në Silverstone, por pasi u identifikuan disa anomali në garën e Hungarisë, ekipi vendosi ta ndryshoj atë një javë para në makinën e Hamilton.

Shoku i tij i skuadres Valtteri Botas dhe ekipi i Racing Point do shofin ndryshimin një javë më vonë.

Drejtuesit e automjeteve u lejohen tre herë brënda sezonit të bëjnë këtë ndryshim, megjithëse vendosja se kur do të bëhën mbeter pak e ndërlikuar për vitin 2020 duke qenë se ende nuk është e qartë se sa gara do të ketë ky sezon kalendarik.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.