22/08/2020

  Riot shfaqet i lumtur me bilancin e kampionëve Yone dhe Lillia pas lëshimeve të tyre në League of Legends .

  19/08/2020

  League Patch 10.17 synon përmirësime në korsi dhe lojtarët Brush up Kai’Sa, Varus, Xayah dhe Caitlyn Nerfed .

  19/08/2020

  Riot games i dedikon video shpjeguese Sona-Lux

  19/08/2020

  Prime Gaming vjen me një risi në Ligën e Legjendave

  e-sports video

  1 / 3 Video
  1

  Exploring Esports

  00:26
  2

  Skillz - eSports for everyone

  02:12
  3

  TheScore esports Vol. 02

  01:00

  U gjet bllokuesi reklamave

  Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.