e-sportsKryesore

Dhurata F1 2020 nga Sporters Online ‘

Esports (i njohur edhe si sporte elektronike, e-sporte ose eSports) është një formë e konkurrencës sportive duke përdorur lojëra video. Esportet shpesh marrin formën e garave të organizuara për lojëra me shumë nivele, veçanërisht midis lojtarëve profesionistë, individualisht ose si ekipe.

Të gjithëve u pëlqen një shans në gjëra falas, apo jo? Dhe çfarë mënyrë më e mirë sesa një shans për të fituar një kopje të F1 2020, mirësjelljen e Sporteve Gamers Online dhe Codemasters F1 2020?

SGO po jep shumë kopje të F1 2020 Deluxe Schumacher Edition për PlayStation 4, Xbox One dhe Steam. Për të hyrë, ndiqni udhëzimet më poshtë nga tani dhe 11 korrik, më 9 korrik.

Tre fitues zgjidhen në mënyrë të rastësishme dhe mund të zgjedhin sistemin e zgjedhjes së tyre! Paç fat!

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth lojës pas hyrjes në dhuratën F1 2020, sigurohuni që të lexoni rishikimin tonë të plotë.

Nga rishikimi ynë:

Skuadra ime po debaton në modë këtë vit dhe është një homerun për Codemasters. Ndërsa në Mënyrën e Karrierës thjesht shqetësoheni për veten tuaj, Ekipi im nuk është përqendruar vetëm në gara, por edhe në ndërtimin dhe udhëheqjen e një skuadre krejt të re në Formula 1.

Ju filloni duke krijuar ekipin tuaj në çdo aspekt. Nga markimi tek sponsorët tek njësia e energjisë, gjithçka është nën kontrollin tuaj, përfshirë menaxhimin e parave. E them këtë sepse është jashtëzakonisht e rëndësishme, veçanërisht në fillim. Gjëja e fundit që ju doni të bëni në lojë është që ju të luftoni financiarisht para se të merrni edhe ekipin tuaj nga terreni.

Do të filloni me një intervistë që mund të ndikojë në azhurnimet e hershme pasi departamentet tuaja të ndryshme do të vërejnë përgjigjet tuaja, duke prekur gjëra të tilla si morali dhe lulëzimi juaj R&D i rishtar.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.