Puno te Thesportynews.com

Bashkohu

Nëse je i interesuar për tu na bashkuar dhe ke dëshirë dhe kreativitet atëherë mund të kesh mundësinë për të veshur fanellën e ekipit tonë.
Në jemi në kërkim të vazhdueshëm për persona të cilët kanë pasion për atë që bëjnë dhe udhëhiqen nga dëshira, vullneti dhe pasioni i tyre.

Disa pozicione vakante janë:

  • Content Manager
  • Editor/Publisher/Content Writer
  • Brand Strategist
  • Social Media Manager

Për të gjitha pozicionet mund të aplikojnë:

  • Persona pa eksperiencë.
  • Praktikant.
  • Part time.

Për aplikime mund të dërgoni CV në hr@thesportynews.com