KryesoreNBA

Gjithçka që duhet të dini për rifillimin e NBA-s .

Pasi koronavirusi mbylli sezonin NBA së bashku me gjithçka tjetër, basketbolli u kthye më në fund javën e kaluar në kompleksin ESPN Wide World of Sports, brenda Disney World në Orlando, Florida.

22 më të mirat e 30 ekipeve të ligës do të luajnë tetë ndeshje për të përfunduar sezonin e rregullt. Nga këto, shtatë skuadrat më të mira në secilën konferencë do të përparojnë, ku faza e tetë e fundit në secilën konferencë përcaktohet nga një turne i mundshëm play-in para play-off-it tradicional prej 16 skuadrash.

Edhe pse parku  i Walt Disney World në vetvete është i hapur, kërkesat për distancimin shoqëror do të thotë që tifozët nuk do të jenë të pranishëm për asnjë nga lojërat në NBA.

Me basketbollin që po zhvillohet, përfundimisht, këtu janë gjithçka që dimë deri më tani në lidhje me kthimin e pritur me padurim të NBA-së dhe si mund të shikoni të gjithë aksionet.

Secila prej skuadrave të ftuara do të luaj tetë ndeshje sezonale të rregullta për të kuptuar përgatitjen për play-off. Orari i saktë për secilën nga skuadrat mund të gjendet në NBA.com, megjithëse lojërat – të paktën për shumicën e javëve të fundit të sezonit të rregullt – zakonisht do të luhen gjatë gjithë ditës.

Lojërat e play-offit do të fillojnë më 17 Gusht. Loja 7 e finales së NBA do të zhvillohet, nëse është e nevojshme, jo më vonë se 13 Tetor.

Por, si mund ta shikojmë rifillimin e NBA-s në TV?

Ashtu si në një sezon të rregullt jo COVID, mund të prisni që ABC dhe ESPN në pronësi të Disney të transmetojnë lojëra, me ABC që transmetojnë finalet e NBA. ESPN u njoftua më parë si rrjeti ekskluziv i TV për Finalen e Konferencës Lindore 2020.

AT & T në pronësi të Turner Sports, i cili drejton TNT dhe “bashkërisht” menaxhon divizionin e ligës NBA Digital që përfshin NBA TV, gjithashtu do të transmetojë lojëra. Rrjeti është një partner i ngushtë i NBA dhe transmeton disa lojëra në sezone të rregullta javore, si dhe pjesën më të madhe të lojërave në play off. TNT u njoftua më parë si rrjeti ekskluziv i TV për finalet e konferencës perëndimore 2020.

Rrjetet rajonale sportive si kanalet lokale Fox Sports, Rrjeti YES (Brooklyn Nets) ose Spectrum SportsNet (LA Lakers) do të përfshihen gjithashtu për tetë ndeshjet e fundit të sezonit të rregullt.

Ata që kërkojnë të marrin League Pass për të kapur të gjitha veprimet për pjesën tjetër të sezonit të rregullt, do të paguajnë një faturë prej 29 dollarë për pjesën tjetër të vitit, ose 40 dollarë për League Pass Premium, i cili lëshon reklama në këmbim të një ushqimi brenda arenës gjatë pushimeve kohore dhe pushimit të tremujorit.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.