KryesoreNBA

Bradley Beal e di se cili proporcion do të thotë rikthimi në lojërat në NBA për John Wall.

NBA aktualisht ka në plan të hap sezonin e saj të rregullt 2020-21 në dhjetor. Nëse kjo vlen, John Wall do të marrë terrenin për herë parësor në gati dy vjet të plota.

Ai kishte operacione për të riparuar një Akil të këputur në Shkurt 2019, por kishte dalë që nga dhjetori i kaluar falë nxitjeve të kockave. Dy vjet mund të jetë një kohë për të marrë një vend jashtë, veçanërisht kur përkon me atë që duhet të jetë kryeministri i një lojtari.

Bradley Beal, ndërkohë, ka vazhduar të drejtojë Wizards në mungesë të Murit. Dhe tani që sezoni i tij 2019-20 është mbushur, ai gjithashtu po shikon drejt vitit të ardhshëm dhe ai nuk mund të presë të ribashkohet së bashku me partnerin e tij në prapavijë.

“O njeri, unë jam shumë i ngazëllyer. Nuk do të gënjej”, tha Beal pasdite e Sandy në NBC Sports Washington.

Por përtej parashikimit të tij, Beal është rritur mjaft afër Murit me kalimin e viteve për të ditur se çfarë proporcioni për kthimin në gjykatë do të thotë për të. Muri jo vetëm që ka qenë jashtë sportit për një kohë të shkurtër, por shumë kanë ndryshuar gjatë asaj gjithë asaj kohe. Ai ka folur në mënyrë sentimentale për atë që do të thotë ndeshja e tij e parë për të.

Do të jetë loja parësore që nga vdekja e nënës së tij nga kanceri. Dhe do të jetë hera kryesore që ai të luajë përpara djalit të tij.

Muri ka jetuar një jetë tronditëse. Beal e di plotësisht mirë se çfarë kuptimi ka pasur sporti i basketbollit për të gjatë gjithë jetës së tij .

“Unë jam më mirë për të se çdo gjë, sepse ai do të kërkojë përsëri në tokë. Ai nuk ka qenë në tokë gjatë një kohe,” tha Beal. “Që Ai të jetë i gatshëm të marrë vendin e tij të paqes, muzeun e tij dhe dashurinë dhe gëzimin e tij, unë ndjej se do të jetë e shkëlqyeshme. Unë patjetër që pres me padurim .”

Kur Wall do të luajë përsëri, do të ketë shumë të specializuar në atë se si ai duket kur ai kthehet pas një dite kaq pushimi dhe pas një dëmtimi vërtet serioz. Ka raporte inkurajuese dhe pamjet-video që ai luan në situata praktike, por testi i së vërtetës do të jetë në një situatë të lojës në NBA.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.