Ndryshimi i madh në peshë i Andy Ruiz Jr e bën atë të duket ‘i dobët’ në luftë…

Anthony Joshua do nënshkruaj luftën me usyk, si dhe dalin parashikimet ku do mbahet ngjarja…

Lufta midis Mayweather-Paul mund të quhet boks i vërtet apo veç diçka argëtuese?!