BOXKryesore

Boksierët Fight Camp rezultojnë negativ në testin COVID-19, përpara javës së dytë.

Cdo boksier i përfshirë në javën e dytë të Fight Camp ka rezultuar negativ për koronavirusin.

Promovuesi Eddie Hearn zbuloi se të gjithë ata që u përfshinë në ngjarjen e dytë të së Premtes në Luftimin Camp janë kërkuar të qëndrojnë në vend

Masat gjithëpërfshirëse të sigurisë janë vendosur në HQ të Boxing Matchroom për katër javë radhazi të boksit live, i cili filloi me fitoren unanime të pikave të Ted Cheeseeseman ndaj Sam Eggington të Shtunën.

Terri Harper merr përsipër Natasha Jonas në një luftë të parë të gjithë britanikëve për gara botërore për femrat në ngjarjen kryesore të Premten, live në Sky Sports.

Cruiserweights Chris Billam-Smith dhe Nathan Thorley garojnë titullin Commonwealth, Anthony Fowler i Liverpool kundër Adam Harper, Aqib Fiaz përballet me Kane Barker dhe Hopey Price lufton Johnny Phillips.

Boksierët, të cilët u testuan të hënën në mëngjes, u izoluan derisa morën rezultatet e tyre dhe tani janë në një “flluskë” të kampit të Luftimeve, derisa të fillojnë rrugën për në HQ të ndeshjes për natën e luftimit.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.