KryesoreUFC - MMA

Ahmad Al Darmaki skualifikohet për shkak të gjesteve të tij .

Luftëtari MMA Ahmad Al Darmaki është dënuar  pas veprimeve të tij të neveritshme gjatë luftës së tij të fundit në Abu Dhabi.

Kundër Bogdan Kirilenko, Al Darmaki kishte pozicionin mbizotërues në pjesën e poshtme para se të merrte shpinën e kundërshtarit të tij dhe të mbyllte gjatë një gishti të zhveshur të pasme.

Masa e dorëzimit ishte e mbyllur fort dhe e bëri rubinetin nga Kirilenko, por gjërat pastaj u kthyen të shëmtuara.

Al Darmaki nuk pranoi të hiqte dorë nga chokehold pavarësisht se u tha se përleshja përfundoi nga gjyqtari Marc Goddard.

Goddard filloi të tërhiqte në krahun e Al Darmaki për të parandaluar lëvizjen e nënshtrimit dhe kur ai më në fund braktisi, Goddard u ngrit mbi të dhe filloi t’i jepte një vëmendje të shpejtë.

Pavarësisht se nuk e lejoi lëvizjen të shkonte kur ai duhej të kishte, Al Darmaki e përjashtoi gjyqtarin dhe shpërtheu një grindje me luftëtarin MMA duke tundur zyrtarin para se të kapte jakën e tij.

Këndi i tij u zhvillua menjëherë pasi konfrontimi përfundoi dhe Al Darmaki vazhdoi të festojë fitoren e tij para se të skualifikohej përfundimisht.

Skenat e egra u përplasën nga gazetari i ESPN, Ariel Halwani, i cili përfshinte një mënyrë më të madhe sanksionesh që t’i jepej menjëherë luftëtarit.

“Punë e shkëlqyer nga Goddard. Sjellja përbuzëse e Al Darmaki. Mban mbi rrugën e mbytjes shumë gjatë, atëherë bëhet fizik me referencën ‘Sjellje e papranueshme’. Duhet të jetë D, të pezullohet dhe të gjobitet, ”shkroi Halwani në Twitter.

Gazetari i MMA, Jim Edwards nuk ishte krenar për mënyrën se si veproi Al Darmaki, por tha se ai ishte përfundimisht duke zgjedhur burrin e pasaktë, duke shkuar pas Goddard.

“Unë do të zgjidhja absolutisht Marc Goddard këtu. krejt seriozisht, mos e trajtoni një gjyqtar si ai, ” shkroi ai.

Gazetari i MMA Junkie Farah Hannoun shënoi përfundimin e luftës dhe atë që ndodhi brenda pasojave “të pafalshme”.

“Pas dorëzimit të Bogdan Kirilenko, Ahmad Al Darmaki ishte D për të sharë Marc Goddard dhe për të hyrë në fytyrën e tij. Darmaki e mbajti zhurmën për shumë kohë pasi Kirilenko bllokoi dhe kur Goddard u përpoq ta largonte, Darmaki u nxeh. Sjellja e pafalshme e Darmaki, ”shkroi ajo.

Nuk është hera e parë fillestare që Goddard është përfshirë gjatë një konfrontimi brenda Octagon pasi pati një pritje me Conor McGregor në vitin 2017. Por incidenti më i ri në mënyrë të qartë nuk e ndezi gjyqtarin e vrullshëm.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.