e-sportsKryesore

4 GJITHA Duken OUT P INR SEZONIN 5 T C THIRRJES S W MUNDSISOD MODERNE DHE WARZONA

Me një sezon zëvendësimi të Call of Duty Modern Warfare dhe Warzone vijnë shumë armë të reja, operatorë dhe shumë më tepër! Këtu janë 4 gjërat për t’u dukur në Sezonin 5.

Armët e reja

Sezoni 5 do të shohë dy armë të reja të shtuara në Modern Warfare dhe Warzone.

APC9 (SMG)

Së pari, APC9. APC9 është një SMG e cila mund të shihet brenda duarve të ushtarëve më të afërt dhe më të drejtë gjatë këtij imazhi. Kjo armë ka qenë brenda kodit të lojës për rreth dy sezone tani, kështu që ne kemi pritur ta konstatojmë këtë për një kohë të shkurtër. Sidoqoftë, Sezoni 5 duket se është data në të cilën APC9 do të shtohet.

AN94 (AR)

Së dyti, AN94. AN94 është një armë sulmi e cila mund të shihet brenda duarve të ushtarit më të largët gjatë këtij imazhi, ose operatorëve më të ngushtë në të gjithë imazhin më poshtë. Për më tepër, AN94 është gjithashtu brenda kodit të lojërave gjatë një gjendje pune.

Një pamje nga traileri i ri i Sezonit 5 Warzone

INSPEKTI I armëve

Më në fund, ne mund të shihnim inspektimet e armëve të shtuara në Modern Warfare dhe Warzone. kjo është shpesh diçka për të cilën shumë tifozë po paraqesin, dhe me fuqinë për të vënë stickers mbi armën tuaj, të mos keni aftësinë ta ekzaminoni atë do të thotë që ndonjëherë nuk mund t’i shihni. Megjithatë, kjo është shpesh diçka që ka qenë brenda kodit të lojës për një kohë të gjatë dhe për këtë arsye animacioni ka dalë në sipërfaqe. Pra, është atje, dhe do të vijë në Sezonin 5.

OPERATORT E RI

Tre operatorët e rinj që pritet të bëhen të disponueshëm në Sezonin 5, Rozlin “Roze” Helms, Marcus “Lerch” Ortega dhe Velikan

Sezoni 5 do të shohë shtimin e tre operatorëve të rinj. Këta janë anëtarë të “Company Shadow” dhe kështu mund të jenë një grup operatori zëvendësues. Imazhi i mësipërm tregon operatorët Rozlin “Roze” Helms, Marcus “Lerch” Ortega dhe Velikan. Të tre operatorët duhet të vijnë në Sezonin 5, megjithatë ne nuk e dimë se cilat mund të jenë pako dyqanesh ose të përfshihen brenda kalimit të betejës.

Ndryshimet e hartës WARZONE

Më në fund, ne jemi gati të shohim disa ndryshime të hartave Warzone në sezonin 5. Duket se Stadiumi do të hapet dhe do të bëhet i arritshëm në një farë mënyre; ndërsa mund të ketë një tren i cili shkon rrotull hartës duke mbajtur plaçkat. Ndërsa jo për këtë është konfirmuar shpesh zyrtarisht, ai ka dalë në informacion dhe është brenda skedarëve të lojës. Me hapjen e Stadiumit, ne gjithashtu mund ta shohim këtë të përfshirë si një hartë Gunfight ose Multiplayer. Sezoni 5 i Warfare dhe Warzone së fundmi do të fillojë më 5 gusht në 2:00 EST.

Tag

Artikuj relativë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjet bllokuesi reklamave

Të lutem, konsidero të çaktivizosh bllokuesin e reklamave për të na mbështetur.